Praktisch inzicht

INZICHT CONSULT


 - Maak zichtbaar wat al lang onzichtbaar  is

Inzicht naar jezelf-loslaten-oude patronen doorbreken

Praktische opstelling


Deze methode geeft je op een laagdrempelige manier inzicht van wat je "last" hebt, maar niet direct kan plaatsen, en - of je levenspad dwarsbomen. We doen de opstelling met verschillende formaten en kleuren edelstenen.  


Je ervaart bijvoorbeeld karaktertrekken, angsten, belemmeringen of overtuigingen die niet bij jouw unieke persoonlijkheid horen. Je krijgt met de (edelsteen) legging, letterlijk te zien waar je in je leven tegenaan loopt, maar je onderbewustzijn 'verborgen' houdt. Vergelijk het met een 'klassieke' familieopstelling.

edelsteen therapie te kruibeke


Knelpunten herkennen


Deze methode is een praktische, therapeutische doe-sessie waarbij je een vraagstuk inbrengt waar je helderheid over wilt krijgen. En is niet alleen toe te passen binnen gezinssituaties, maar ook om inzicht te krijgen in alle situaties waarbij personen met elkaar interacteren. Bijvoorbeeld je werk, vergaderingen, vriendengroepen, enz.


Waar en hoe zie jij jezelf binnen je gezinsstructuur? Ben je hier tevreden mee of wil je verandering? Hoe voelt deze verandering aan, is het daadwerkelijk nodig? Waar en hoe zie jij jezelf binnen je werkomgeving? Zit je op het einde van je comfortzone en wil je verandering? Maar hoe doe je dat precies? Door de edelstenen intuïtief te verplaatsen, krijg je subtiele hints en inzichten.

laagdrempelige familie opstelling

Simpel en laagdrempelig 

Zonder nadenken, kom je tot de essentie van jouw “proble(e)m(en)”.

Waar zit de link?


  Wil je loslaten, oude patronen doorbreken? Blijf je erin hangen? Zonder oordeel of vooroordeel krijg je een inzicht. Zijn er in het onbewuste nog onverwerkte gevoelens door nare gebeurtenissen? Zijn er niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en jouw knelpunten? Ligt dan de reden daarvan in je jeugd - je opvoeding - je omgeving?


  De (edel)stenen in deze opstelling hebben geen energetische waarde. Het is de manier waarop jij ze intuïtief plaatst, de kleuren en groottes die je gebruikt, dat jouw vraagstuk helder maakt.


  Maakt het je bewust en krijg je inzicht hierover? Dan geeft het jou kansen om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te kunnen stappen.

  onverwerkte emoties-onverwerkte gevoelens

  PRAKTISCH

  PRAKTISEREN

  Deze opstelling is op geen enkele manier bedoeld om een diagnose of behandeling door een gekwalificeerde arts  en - of psycholoog te vervangen! Deze methode is een laagdrempelig "zelfonderzoek" naar je belemmeringen en knelpunten.

  INFORMATIEF

  Duurtijd interactieve legging: 60 minuten. Mits bijbetaling, kan je verlengen naar 90 minuten. Het inzicht consult kan met meerdere personen tegelijk

  Het herkennen en erkennen van het onbewust onderliggende proces, is soms al voldoende voor een groot deel van jouw healing!

  VERLOOP INTERACTIEVE LEGGING

  BEGIN

  Jouw vraagstuk(ken) formuleren bij de opstelling.

  BEGELEIDING

  Begeleiding bij je interpretaties, inzichten en handelingen om de (edel)stenen intuïtief te verleggen.

  AFSLUIT

  Afsluit gesprekje met verheldering en verklaring(en) van onderliggende oorzaken - trauma's - talenten - etc.

  TARIEVEN

  1 persoon:

  Interactieve legging 60 minuten: € 60

  Interactieve legging 90 minuten:  € 75


  2 personen:

  Interactieve legging 60 minuten: € 100

  Interactieve legging 90 minuten:  € 125


  Vanaf 3 personen:

  Interactieve legging 60 minuten: € 45 p/p

  Interactieve legging 90 minuten:  € 60 p/p


  Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

  Afspraak maken - Onze andere inspirerende-methoden