Hoe gaan we te werk?

We zijn hier om je te helpen groeien.

Onze Missie


Je inzicht geven in je onderliggende reden -oorzaak, waar juist het probleem zit.


Snel tot de essentie komen.

Onze Werking


We werken niet met een stappenplan, vooropgestelde doelen, uitgestippeld therapie-traject uit meerdere sessies, maar sluiten ons aan aan jouw tempo en behoeften.

Onze doelstelling


Al van bij het eerste gesprek geven we je handvatten en tools waarmee je zelf probleem oplossend kan denken en zo zelf tot de oplossing kan komen.Simpel


De essentie is dat er vanuit een gesprek gestart wordt en ik daarbij aanvoel wat de noden - belemmering - onderliggende oorzaak is, en er onmiddellijk op anticipeer.

De methoden: mindfulness, psychognomie en communicatievaardigheden worden hierbij samen ingezet. In de praktijk versmolt ik deze al bij de gesprekken. Daarna volgt een (vrijblijvend) opvolggesprek waarbij we aftoetsen of er voldoende handvatten en tools zijn gegeven.Verheldering


Na een 2de gesprek hebben mensen de keuze of ze nog wensen opgevolgd te worden, zonder dat het uitmondt in een zogenaamd stappenplan, volgtraject of iets gelijkaardig. Na een 2de gesprek volgt altijd een uitgebreid verslag met het verloop/analyse van de gesprekken met onderbouwing, bruikbare feedback, informatie en verklaringen van de belemmering/oorzaak, zodat men hierop altijd op kan terugvallen en preventief kan gebruiken.

Jouw persoonlijke groei als mens is onze prioriteit!

Op jouw tempo


We werken niet met een stappenplan of met vooropgestelde doelen, maar volgen jouw tempo en behoeften. Onze aanpak wordt gestuurd vanuit het individu en is voor iedereen anders. Tijdens een eerste verkennende gesprek luisteren we zonder te oordelen naar je belemmering(en) of waarbij je vastloopt. Of gewoon waarbij jij inzicht wilt krijgen. Dit zijn één op één gesprekken waarbij we onderzoeken welke problemen en belemmeringen voor jou centraal staan. Vervolgens bekijken we samen welke aanpak voor jou het efficiëntste is. Als nodig verwijzen we je door naar een andere hulpverlener waarvan we zeker weten dat deze het meest gericht met jou kan werken zoals bijvoorbeeld een coach of een mentor. Of een psycholoog/psychotherapeut die je beter klinisch kan ondersteunen.

Kom op intake!


Onze aanpak is niet persé beter dan die van een andere hulpverlener, maar wel ANDERS.

We zien lichaam en geest als één geheel. Daarom luisteren we tijdens het intakegesprek graag eerst naar je belemmering(en) en/of vastlopende patronen, zonder daar meteen een oordeel aan vast te kleven. We werken vanuit een grote deskundigheid, levenservaring en intuïtie .

Onze gespreksvormen

Een persoon begeleiding

Individueel één op één

gesprek


Welke problemen - belemmeringen staan nu voor jou centraal? We vertrekken vanuit je verhaal - zonder oordeel. We analyseren welke methode(n) voor jou het meest efficiënt is of verwijzen je door naar de meest efficiënte externe hulpvorm. 


Eerste gesprek - Intake 90 minuten | € 100

Opvolggesprek(ken) - 60 minuten | € 55

Opvolggesprek(ken) - 90 minuten | € 85

groeps begeleiding

Meer personen gesprekken

Collega's - Familieleden - Partners Vriendschappen verbinden.


Volgens de bekomen informatie gaan we bekijken hoe we je op een wenselijke manier (opnieuw) kunnen verbinden met je werk- en/of leefomgeving. Vaak is het gewoon een verschil tussen hoe jij jezelf ziet en hoe anderen naar jou kijken.


Verkennend gesprek - 60 min. | € 65 P/P

Opvolggesprek(ken) - 60 minuten | € 50 P/P

Opvolggesprek(ken) - 90 minuten | € 80 P/P

meer personen gezinsbegeleiding

Meer personen gesprekken

met gezinsleden.


Is de verbinding binnen je gezin even zoek? Vaak is het een kwestie om de communicatie te verbeteren. We analyseren welke methode(n) voor jullie het meest efficiënt is of verwijzen je door naar de meest efficiënte externe hulpverlener.


Eerste gesprek - Intake 90 min. | € 75 P/P Opvolggesprek(ken) - 60 minuten | € 50 P/P

Opvolggesprek(ken) - 90 minuten | € 80 P/P

Inzicht in je karaktereigenschappen

Inzicht in jezelf - Informeren en verklaren van je karaktereigenschappen.

Wat zijn je talenten?


Voor een degelijke persoonsanalyse houden we met verschillende facetten rekening. Zo kunnen we je informeren over jouw karakter en talenten. Wat zijn je sterktes en je zwaktes?

We leren je jezelf beter te begrijpen in je handelen en denken.


Eerste gesprek - Intake 90 minuten | € 100

Opvolggesprek(ken) - 60 minuten | € 55

Opvolggesprek(ken) - 90 minuten | € 85

Getuigenis


Dag Anne Elisabeth,


Vorige week bij jou langsgeweest weet niet wat je met mij gedaan hebt maar het is waar ik naar op zoek was.


Ben nu verlost van allerlei irrationele angsten en voel me zo ontspannen. Het is alsof er een waas voor mijn ogen hing en die is nu verdwenen. Ik kan nu dingen meer als een geheel zien, niet meer kortzichtig.


Het "verkeerde " werk dat ik doe daar ga ik nog eventjes geen verandering in brengen. Ik ga mijn innerlijke rust eerst eens laten vloeien in mijn huidige job. Zien wat daar mijn opties zijn...


Filip A. Cliënt

Tevereden klanten bij Praktijk Sawadi te kruibeke

Heb je nog verdere vragen?

Neem gerust contact met ons op - we praten graag met je!

Afspraak maken - Onze andere inspirerende-methoden