Uitstraling begeleiding

Uitstraling

Voor we sessie 1 starten met deze methode, luisteren we eerst tijdens een intakegesprek graag naar jouw verhaal. Dat doen we zonder te oordelen of te veroordelen.  De begeleiding 'uitstraling' bestaat uit drie workshops van telkens 3 uur. We plannen deze samen met jou, rekening houdend met je agenda.

Intake gesprek

OPTIE: De verslagen en resultaten van deze individuele, intensieve en praktische sessies bundelen we in een mooi geïllustreerd persoonlijk werkboek dat je telkens opnieuw kan raadplegen.


Het doel van deze methode:

Via kleurenkennis en persoonlijk stijladvies zorgen we er samen voor dat je meer zichtbaar wordt. En door karakterkunde (psychonomie) en kiembladenleer, krijg je meer inzicht in je innerlijke kern. Zo helpen we je om jezelf te ontplooien en op een non-verbale manier al je capaciteiten te tonen.

Wat maakt onze methode zo bijzonder?

We luisteren, observeren en verbinden alle inzichten tot een geheel. Dat zorg ervoor dat we je een individueel en persoonlijk advies kunnen bieden, zodat je uiterlijk verschijningsbeeld en je innerlijke kern op elkaar afgestemd zijn. Bij ons krijg je geen standaard kleurenwaaiers of figuurstijlboekjes, maar een (optioneel) persoonlijk werkboek. Met de methode ‘uitstraling’ willen we je niet veranderen, maar wel de eigenheid van jouw persoonlijkheid sterker tot uiting brengen.

JE EERSTE INDRUK IS BEPALEND!


MEER OVER ONS

Onze jarenlange ervaring in de modewereld zorgt ervoor dat we je op korte tijd kunnen doorgronden en een perfecte outfit samenstellen, ongeacht je leeftijd, geslacht of figuur.

Later verdiepten we onze kennis nog met de professionele tweejarige opleiding van Imagostylist, met aanvullende masterclass in donkere huidtypes.

En onze huidige opleiding tot psychognoom geeft een zeer unieke diepgang aan de 'uitstraling’ methode.

"Het leven is niet perfect,

maar je outfit kan dat wel zijn!"

We vullen je kledingkleuren-analyse aan met kleurenpsychologie.


Dat wil zeggen dat je leert welke kleuren je doen stralen, stimuleren of juist kalmeren.

Zo kan de kracht van je kledingkleur je ondersteunen op een non-verbale manier, zowel in je privéleven als in je werkomgeving en kan je helpen om bijvoorbeeld kracht, vertrouwen, authenticiteit, status of vreugde uit te stralen.

Maar dat is niet alles: we houden ook rekening met je gelaat en je lichaamsbouw. Dat doen we aan de hand van gelaats- en schedelkunde.


Daaruit kunnen we bijvoorbeeld afleiden of je zakelijk dan wel sociaalvoelend bent. Of we krijgen informatie over de manier waarop jij begrip toont naar je relatie, je kinderen of je collega’s.


En die info kan jij dan weer gaan gebruiken  voor het ontwikkelen van je persoonlijke stijl, en in gesprekken of tijdens ontmoetingen.

INHOUD SESSIES

Sessie 1 – Workshop: kleuranalyse – 3,5 uur

 • voor of namiddag 
 • Intakegesprek + kleuranalyse
 • kleurpsychologie en persoonlijk advies.

Sessie 2 –  Workshop: figuur- & stijlanalyse – 3 uur

 • voor of namiddag
 • Workshop figuur- & stijlanalyse,
 • Gelaat advies: haarkapsel - baard - make-up

Sessie 3 – Workshop: Shopping assistentie – 3 uur

 • Optie werkboek: +/- 1 uur overlopen persoonlijk werkboek
 • Opvolgend: workshop shopping begeleiding 2/3 uur 

INHOUD WORKSHOPS

KLEUR ANALYSE


Hoe jouw 'uitstraling' boosten? Jouw leven 'energetiseren' met kleuren? Dien jij regelmatig voordrachten en of presentaties te geven? Onze kleuranalyse gaat jou hier allemaal in ondersteunen!

STYLE ANALYSE


Je mooie figuurpluspunten naar voren brengen en je mindere subtiel camoufleren? Met je kledingstijl communiceren naar je omgeving? Onze stijlanalyse gaat jou hier allemaal in ondersteunen!

SHOPPING ASSISTENTIE


Niet graag shoppen, de tijd er niet voor hebben of schuldig zijn aan teveel impulsieve aankopen? De verbinding van het kleur- en stijladvies gaan resulteren in perfecte outfits en combineerbaar met je andere kledingstukken!

Investering

Deze 'uitstraling' methode, geeft je meer inzicht en helpt je beter te communiceren. Je wordt creatiever en zichtbaarder en werkt aan je zelfontplooiing volgens je eigen tempo.

 • Intakegesprek + workshop 1 - 3,5 uur
 • Opvolg workshop 2 - 3 uur
 • Opvolg workshop 3 - 3 uur
 • OPTIE: Een individueel feedback-boek waarin we alle resultaten van je kleur- & stijlanalyse verwerken. Aangevuld met extra, gerichte tips en illustraties.

Prijs workshops:

 • 1 persoon: € 150 P/W
 • 2 personen: € 250 P/W
 • Individueel Feedback-boek: Eenmalig € 50 P/B
 • (Het boek wordt telkens zonder extra kost aangevuld)

Indien je de 3 workshops + feedbackboek via vooruitbetaling doet: 

 • 1 persoon: € 450
 • 2 personen: € 720
 • NB. Alle prijzen zijn exclusief kledingbudget.

Onze andere

Begeleidingsvormen - Afspraak maken